Beste leden,

Vanochtend hebben we een mail verstuurd waarin we mededeelde dat de zaal per direct dichtging. We vinden de veiligheid van onze leden en familie van groot belang en daarom namen we dit besluit.

Op deze mail zijn verschillende reacties gekomen en daarbij is er een update gekomen van de bond en gemeente. Vanavond hebben Hans, Frank en ikzelf hierover gesproken.

We hebben het volgende besloten en hierbij hebben we jullie hulp hard nodig.

Jeugd:
We vinden het belangrijk dat de jeugd kan blijven spelen, we willen tot zondag te tijd nemen om te onderzoeken wat er nodig is om veilig te kunnen spelen.

Senioren:
Vandaag kwam de bond met een update op hun eigen persbericht. Waarin staat: Het is in onze ogen momenteel binnen de huidige maatregelen niet mogelijk om een dubbel te spelen. Echter geeft de huidige regelgeving dus wel mogelijkheden om met meer dan twee personen op een baan te trainen met inachtneming van alle maatregelen. Dit adviseren we niet, maar is wel toegestaan.

Als bestuur hebben we besloten dat dubbelen en 1,5 meter niet mogelijk is. Dus we willen onderzoeken of het mogelijk is om de zaal te openen en enkele toe te staan. Hierbij wel de richtlijnen te respecteren zoals opgesteld door NOC-NSF

Wat moeten we nog regelen:
Om spelen bij de senioren /jeugd mogelijk te maken zijn er een aantal zaken die geregeld moeten worden:
1) Introductie /handhaving van mondkapjes plicht
2) Corona coördinator (per avond)
3) Gezondheidscheck aan de deur
4) Zeep & desinfectie middelen
5) Indeling per baan (maximaal met 4 mensen spelen)
6) Schoonmaken van shuttles

Concrete vragen:

1) Wie zou zich als vrijwilliger willen opgeven om als corona coördinator op te treden tijdens de speelavonden van de senioren?

2) Wie zou willen meedenken hoe we op een veilige manier de seniorenavonden kunnen organiseren?

2) Daarnaast willen we graag weten wie denkt gebruik te maken van de mogelijkheid om te enkelen en op welke avond? Zodat we kunnen kijken voor hoeveel mensen de zaal op gaat.

We willen graag zondagavond om 19 uur een besluit nemen en voor die tijd alle informatie hebben verzameld.

We horen dus graag jullie reactie op bovenstaande tekst.

Fijne avond.

Marc