Lid worden

 

Senioren

Ben je 17 jaar of ouder en je wilt wel eens weten of badminton iets voor je is, dan ben je op de woensdagavond of donderdagavond bij de Racketeers van harte welkom . Je mag gratis drie maal meetrainen en spelen. Wij hebben wel leenrackets. Stuur een mail naar secretaris@deracketeers.nl en vermeld wanneer je voor de eerste maal wilt komen meespelen, zodat we je kunnen ontvangen en  wegwijs maken.

Op een speelavond speelt iedereen op vrijwillige basis met en tegen iedereen ongeacht hoe geoefend de speler m/v is. Een klok geeft na 12 minuten speeltijd aan dat er van partner en speelveld moet worden gewisseld.Als je na drie maal proeven besloten hebt lid te worden dan ontvang je een aanmeldingsformulier. Voorzien van de nodige gegevens lever je dit dan ingevuld weer in.

Jeugd

Jongens en meisjes vanaf 7 jaar zijn op donderdag middag welkom. Een e-mail naar de secretaris@deracketeers.nl met naam en geboorte datum is voldoende.Voor hen geldt ook drie maal gratis meespelen. Zij (of de ouders/verzorgers) ontvangen voor de eerste training een e-mail van de jeugdtrainer.