| |

Nieuwe Corona maatregelen - Gearchieveerd

Beste leden,
Op dinsdagavond hebben premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge extra maatregelen afgekondigd. Met als doel het beperken van onderling contact en daarmee het aantal besmettingen te verlagen.

Vandaag heeft Badmintonbond Nederland hierover aanvullende informatie geplaatst op hun website. De volgende vet gedrukte tekst komt vanaf de website. Dit komt er op neer dat er geen dubbels gespeeld mogen worden, maar voor de senioren wel een single-training kan worden verzorgd met als maximum 30 personen (exclusief jeugdspelers) in de sporthal.

Als bestuur hebben we vandaag gesproken over de nieuwe maatregelen. We hebben gekeken naar de opties voor de senioren en jeugd. In deze mail willen we jullie informeren over het genomen besluit door het bestuur.

Na overleg hebben we het volgende besloten:

  • Alle senioren activiteiten worden stopgezet tot nader order. Concreet betekent dit dat senioren niet meer kunnen badmintonnen vanaf donderdag 15 oktober. We zien als bestuur een risico op het niet kunnen handhaven van de geldende maatregelen, zoals de 1,5 m en met maximaal 4 personen sporten.
  • Alle bondscompetities van de jeugd en senioren worden gestopt. De recreantencompetitie zal worden geannuleerd en mogelijk verplaatst naar het voorjaar van 2021.
  • Volgens de RIVM richtlijnen mag de jeugd (tot 18 jaar) blijven trainen. Als bestuur overleggen we vanavond of we dit verantwoord vinden. Hierover volgt morgen meer informatie. Concreet betekent dit dat we vanavond ook de jeugd training annuleren.

We vinden het heel vervelend dat we weer de zaal moeten sluiten en we hopen zo snel mogelijk weer met elkaar in de zaal te kunnen spelen.

Mochten er vragen / opmerkingen zijn, horen we het als bestuur erg graag.

Namens het bestuur.

Marc