Oliebollentoernooi 2017

Oliebollentoernooi 2017

Op 31 december werd weer het oliebollentoernooi voor de jeugd van onze vereniging gehouden. In twee verschillende groepen (appelflappenklasse en oliebollenklasse) werd er gestreden om de respectievelijke titels: appelflap van het jaar en oliebol van het jaar. Ook voor de ouders was er wat te winnen, de sportiefste ouder kon oliekoek van het jaar worden. Genoeg reden om te laten zien wat je in huis hebt.

Iedereen heeft zich gigantisch goed ingezet. Er heerste zelfs een hevige strijd tussen de kinderen en de ouders die de ouders op een wat slinkse wijze hebben weten te winnen (smashen op de kinderen… wie doet dat nou?!) Wij willen alle ouders/kinderen dan ook bedanken voor hun deelname en gezelligheid. Daarnaast willen wij graag in het speciaal Mazenier brood- en banketservice uit Veenoord bedanken voor de heerlijke oliebollen. De kinderen en ouders hebben er weer van genoten!

Natuurlijk werd het oliebollentoernooi afgesloten met een prijsuitreiking. Bij de Oliebollenklasse werd Yannick benoemd tot oliebol van het jaar, een hele prestatie natuurlijk! Thomas en Wouter gingen er met de tweede en derde plaats vandoor in deze klasse.

In onze appelflappenklasse (competitiespelers) gingen Ben en Sven er vandoor met de prijs van Appelflap van het jaar. Puck en Ruben grepen net naast de eerste plaats en verloren het in de finale van hen, zij mogen trots zijn op een tweede plaats.

Wij kijken terug op een geslaagd toernooi met het merendeel van onze jeugdleden. Namens badmintonvereniging de Racketeers willen wij iedereen een gezond en sportief 2018 toewensen!

Marit de Vries