|

Corona update - Gearchieveerd

Hallo allemaal,

Vorige week vrijdag kwam het goede nieuws voor onze sport. Vanaf 5 juni mogen volwassenen weer binnen sporten in groepen, zonder de verplichte 1,5 m aftand. Dit betekent dat we vanaf dan ook weer kunnen dubbelen.

Naast deze versoepeling mogen de kleedkamers en sportkantines weer open. Voor de sportkantines gelden strengen regels en daarom hebben wij als bestuur besloten om de kantine NIET te openen. Dit vinden we er jammer, maar de voorwaarden en regels zijn wat ons betreft te complex en niet te handhaven.

Maar het goede nieuws is dat we vanaf donderdag  10 juni weer kunnen dubbelen met maximaal 50 personen.  De zaal is open tot 21:30 uur en de kantine is helaas nog dicht.

Naast de basis regels, zoals ieder wel bekend zijn er nog een aantal aanvullende zaken;

1) Mondkapje op bij binnenkomst en bij het verlaten van de hal,
2) Online registratie en gezondheidscheck zijn verplicht. Zie online aanmeld formulier op onze website,
3) Kleedkamer is open. Denk aan de onderlinge 1,5 m afstand,
4) Geen publiek tijdens de training.

We hopen dat de versoepelingen doorzetten en dat we na de vakantie weer op maandag en donderdag kunnen spelen. Zoals aangegeven zullen we tot de vakantie geen contributie innen, maar vanaf kwartaal 3 wel weer.

Veel speel plezier nog in de laatste weken tot de vakantie en mochten er nog vragen / opmerkingen zijn laat het gerust weten.

Namens het bestuur,

Marc