Spelen in Klazienaveen

Beste Badmintonvrienden,

Het is fijn te zien dat de meesten van jullie op de maandagen en donderdagen weer in de zaal zijn te bewonderen na een lange periode van Corona-stilte! Zoals jullie weten, is deze periode verlengd tot 1 maart jongstleden omdat de Sporthal Bargeres als GGD-testlocatie werd gebruikt.

Jullie zijn er in de groepsmail van op de hoogte gesteld dat de recreanten gedurende de laatste maanden op de dinsdagavonden konden badmintonnen in Klazienaveen. Van deze mogelijkheid is veel gebruik gemaakt. Ik wil de mensen van Forehand nogmaals bedanken voor hun gastvrijheid!

Ik wil jullie langs deze weg laten weten dat de recreanten ook na 1 maart nog steeds van harte welkom zijn om op de dinsdagavonden te spelen met de recreanten van Forehand. Tijdstip: vanaf 19.15 uur. Plaats: Sporthal “de Zon”, Leeuw 1, Klazienaveen.

Voor alle duidelijkheid: aan het spelen op de dinsdagavonden in Klazienaveen zijn geen kosten verbonden. De recreanten van Forehand vinden het gezellig dat jullie met hen mixen en dubbelen. Het bestuur van De Racketeers heeft de recreanten van Forehand ook uitgenodigd kosteloos bij en met ons te spelen op de donderdagavonden.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur,

Frank Veenstra