Algemeen

We mogen weer…

Hallo leden,

Eindelijk….. na vijf maanden mogen we weer de zaal in om te badmintonnen! Vanmiddag maakte het demissionaire kabinet duidelijk dat de binnensporten per aanstaande woensdag 19 mei weer van start mogen. De coronacijfers zijn volgens het kabinet voldoende gedaald om de volgende stap in de versoepelingen toe te passen.   Protocol Er zitten wel een aantal voorwaarden aan de heropening van de binnensport. Zo mogen er maar maximaal 30 personen in de sporthal aanwezig zijn, is er een registratieverplichting en mogen sporters vanaf 18 jaar maximaal met z’n tweeën sporten met in achtneming van de 1,5 metermaatregel.  

 Concreet: 

  1. Als bestuur hebben we besloten om alleen de donderdag als speelavond aan te wijzen. De zaal is dan open vanaf 17 uur tot 21 uur. Waarbij de groep van 16 uur wordt samengevoegd met de groep van 17 uur. 
  2. Senioren vanaf 18 jaar moeten zich online aanmelden via link: Racketeers Senioren agenda (supersaas.nl)
  3. Het is niet mogelijk om te dubbelen en is momenteel alleen enkelen toegestaan. 
  4. Per avond is er een coördinator vanaf 19:30 uur aanwezig. We zoeken hiervoor nog vrijwilligers. Deze moet herkenbaar zijn als er controle komt. Verantwoordelijkheden zijn: zorgen dat de maatregelen worden nageleefd en aan het eind van de avond dat alle spullen samen worden opgeruimd en de zaal wordt afgesloten. 

Overige punten: We hopen dat we in het nieuwe seizoen weer normaal of bijna normaal kunnen spelen. En dat we weer met veel passie en enthousiasme kunnen spelen. Vanaf 1 juli gaan we daarom ook weer contributie innen. Vanaf 16 augustus gaat de zaal weer open. Volgend jaar willen we ook met jullie kijken naar de toekomst van onze vereniging.    Mochten er nog vragen zijn horen we het graag.    Met vriendelijke groeten,   Marc van Beek